marți, 29 noiembrie 2011

Parlamentul European are un nou site

Parlamentul European (PE) are, începând de marți, 29 noiembrie 2011, un nou site care, deși păstrează conținutul și structura de până acum, este mult mai accesibil pentru vizitatori.

Ședințele plenare, comisiile și delegațiile au acum secțiuni separate la nivelul navigației principale. Potrivit PE, deși site-ul arată acum cu totul altfel, “cheia renovării este continuitatea”.

“Am profitat de ocazie pentru a face ameliorări semnificative. Prima pe care o veți remarca, făcută la cererea cititorilor noștri, este noul portal, care include link-uri rapide către pagini frecvent consultate, știri, materiale video și noutățile de la Parlamentul European pe site-urile de socializare. Tot pe prima pagină puteți căuta deputaţii europeni”, se precizează într-un comunicat transmis de PE.

O altă noutate este secțiunea EP TV, care combină EuroparlTV - fostul serviciu al Parlamentului de știri video online - și transmisiile în direct ale reuniunilor parlamentare.

Potrivit PE, scopul este ca, pornind de la noul design grafic, să se răspundă mai bine la cerințele utilizatorilor și să se ofere cetățenilor UE noi modalități de a comunica online cu Parlamentul.

Sursa: Parlamentul European

Niciun comentariu: