luni, 2 iulie 2012

Program de master franco-român, "Politica în Europa. State, frontiere și societăți"


Facultatea de Științe Politice a Universității București (FSPUB) și și l'École des Hautes Etudes en Sciences Sociales (EHESS) – Paris organizează, începând cu acest an, programul de master "Politica în Europa. State, frontiere și societăți".
Studentii vor fi înscrisi în cele două instituții de învățământ și vor dispune de o dublă coordonare a lucrării de dizertație pe durata celor patru semestre de studii, realizată de către un cadru didactic al FSPUB și de un cadru didactic al EHESS.
Studentii trebuie sa dea concurs de admitere doar la una dintre cele două universități partenere. Comisia de selecție a candidaților va fi mixtă (EHESS-FSPUB).

Înscrierile pentru concursul de admitere au loc la sediul Facultății de Științe Politice a Universității din București, în perioada 3-10 septembrie 2012.
http://www.fspub.unibuc.ro/fspub/viitor-student-fspub/admitere/admitere-ciclul-de-master.
Cursurile vor fi predate de profesori din cele doua institutii de învațământ. Absolventii programului de master vor primi doua diplome de master: una acordată de Universitatea din București și una  acordată de EHESS, Paris.

Detalii suplimentare pe site-ul:
https://sites.google.com/a/fspub.unibuc.ro/http-sites-google-com-a-masterfrancophone/