marți, 10 iulie 2012

Premierul Ponta se va întâlni la Bruxelles cu preşedinţii CE, PPE şi Consiliului European


Premierul Victor Ponta va efectua o vizită oficială la Bruxelles în 11-12 iulie, ocazie cu care va avea întrevederi, printre alţii, cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, cu preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, şi cu cel al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, informează un comunicat de presă remis marţi de Executiv.
De asemenea, Ponta se va întâlni cu Hannes Swoboda, membru al Parlamentului European, cu Dacian Cioloş, comisar european pentru Agricultură, şi cu Serghei Stanişev, preşedintele PES.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seară că se va întâlni în perioada următoare cu partenerii europeni şi internaţionali pentru de demonta 'o campanie ticăloasă de denigrare a României', în special în ceea ce priveşte intenţia de subordonare a justiţiei de către actuala putere. "Am aflat că este o campanie de denigrare a României. (...) Mă voi duce şi voi da răspunsurile la toate acuzaţiile pe care PDL şi PPE le-au adus României în ansamblu. Dacă există o singură ordonanţă, o singură lege considerată de partenerii noştri europeni ca fiind neconformă (...), ne consultăm cu liderii europeni", a spus premierul într-o conferinţă de presă.
Știre preluată de la: Agerpres

Niciun comentariu: