luni, 5 decembrie 2011

Voluntari pentru Moș Nicolae

Asociaţia Eurocentrica şi TVR3 au împărţit daruri, constând în pachete cu alimente, duminică, 4 decembrie, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă nr.2 din Bucureşti.

Acţiunea, intitulată “Cântec şi Poveste”, s-a bucurat de sprijinul doamnei Floarea Calotă, care s-a oferit să aducă, prin cântece sale, un strop de bucurie celor 65 de bătrâni şi bolnavi de la Centru. Totodată, alături de Eurocentrica a fost prezentă și vedeta TVR 3, Teodora Drăgoi.

“Fiecare poate să aducă bucurie în viaţa celor mai puţin norocoşi dintre noi. Suntem recunoscători pentru că am reuşit să ducem la bun sfârşit acţiunea de azi şi vrem să mulţumim partenerilor noştri pentru sprijin”, a declarat Eugen Stancu, director executiv Asociaţia Eurocentrica.

Darurile oferite de către Asociaţia Eurocentrica au fost realizate cu sprijinul Initial Advisory, Angst şi Danone. Acţiunea urmează să fie difuzată în cadrul emisiunii “Cântec şi Poveste”, marţi, 13 decembrie,la TVR3, începând cu ora 20.00.

Reamintim că, la nivel european, anul 2011 a fost declarat Anul European al Voluntariatului. În acest context, alături de simbolistica legată de sărbătorile de iarnă, acțiunea Asociației Eurocentrica se înscrie în spiritul european de încurajare a voluntariatului.

Niciun comentariu: